't Veengat
kwekerij en paardencoaching op één terrein


Welkom bij kwekerij en Equine Assisted Coaching 't Veengat.

Wij (Gert-jan en Joke Cok) hebben samen een kwekerij met daarbij onze eigen Equine Assisted  coaching. (oftewel paardencoaching)

  • Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling?
  • Wil je bewuster worden van je kwaliteiten en valkuilen?
  • Wil je patronen leren herkennen?
  • Wil je weerbaarder worden?
  • Ervaar je angsten, twijfels, onzekerheden en belemmeringen in je persoonlijk leven of je werk?
  • Of wil je Equine Assisted coaching gewoon een keertje meemaken?

Equine Assisted coaching is het coachen van kinderen en volwassenen met hulp van paarden.  Bij Equine Assisted coaching doe je oefeningen naast en met het paard. Coaching met paarden is een ervaringsgerichte methode. Weinig praten en vooral veel zelf doen! Zelf aan het werk gaan met paarden leidt tot ervaren, reflecteren en experimenteren.

Coachen met paarden is geschikt voor iedereen kinderen en volwassenen die zichzelf op persoonlijk of professioneel vlak verder wil ontwikkelen of die zichzelf beter wil leren begrijpen.

Neem dan contact op via het contact formulier of bel met 06-22831998.

't Veengat, Burg. Smitweg 17B, 2391 ND, Hazerswoude dorp.

info@veengat.nl


Aangesloten bij:


Paardencoaching 't Veengat is geregistreerd bij KREAC, het kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach en aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).


 

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

 22849 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info