't Veengat
kwekerij en paardencoaching op één terrein

Even voorstellen

Joke Ik ben Joke Cok geboren en getogen in Hazerswoude dorp. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters. Ik heb gewerkt als Persoonlijk Begeleider bij een kinderdagcentrum voor kinderen met een beperking. Daar werkte ik op een groep met voornamelijk kinderen met een beperking in het autistisch spectrum. De rode draad in mijn leven zijn altijd paarden geweest, ik ben opgeleid tot paardrijd instructeur en heb enkele jaren met veel plezier les gegeven. Omdat paarden zoveel voor volwassenen en kinderen kunnen betekenen ben ik verder gaan leren. Ik heb de opleiding Equine Assisted Coach level 1 en de opleiding Equine Assisted Kindercoach afgerond en sindsdien heb ik mijn eigen praktijk bij 't Veengat. 

Disco

Disco is een haflinger van 27 jaar oud. Zij is de start van de kudde geweest en had mijn hart direct veroverd. Disco is een lieve, rustige pony die gek is op eten en knuffelen en soms een beetje eigenwijs is. Disco vindt het heerlijk om buiten langs de weg te wandelen en is niet bang voor verkeer.

StormStorm is een mini-paardje van 4 jaar oud, die samen met Disco bij 't Veengat is komen te staan. De naam Storm zegt genoeg... Door zijn hoogte onderschatten mensen wie hij is. Hij is een lieverd maar ook nieuwsgierig en duidelijk in paardentaal.

BrittBritt is een Welsh pony van 18 jaar oud die sinds november 2020 de kudde mag versterken. Wat een lieverd is Britt, knuffelen daar is ze de beste in, maar denk niet dat ze alles doet wat jij wil... Ook Britt houdt van wandelingen met of zonder iemand op haar rug.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info